HebraiskTro.no


TIL NRK - DEN BAKVENDTE VIRKELIGHET


Av Kris GulengDette er en spontan, harm reaksjon til NRKs løgnaktige reportasje i sin nettavis om Ariel Sharons død, lørdag 11. jan. 2014. Den er ikke ment å være historisk nyansert eller detaljert, selv om de store linjer stemmer stort sett. Det er en umiddelbar og intuitiv reaksjon, basert på gjennomgående løgner presentert i videoen:

Ariel Sharon er død - Nyheter, tv og radio fra hele verden - NRK.no


Kjære NRK. Nå har du endelig funnet en anledning til å plukke frem øksa igjen og hogge løs på din evige hoggestabbe Israel, og Israels ledere. Denne gangen er det nylig avdøde Ariel Sharon, Israels ‘Løve’ (Ariel betyr løve) som får gjennomgå. Mannen rekker ikke å bli kald på sin dødsseng, før du soper sammen det du kan av løgner for å ramme ham hardest mulig.


At du så kynisk ignorerer det universelle budet: "Du skal ikke bære falskt vitnesbyrd", må du stå til regnskap for selv. Men den reelle konsekvensen av dine løgner, er så vidtrekkende at noen neppe kan kan måle ringvirkningene av din skade. For du er ute etter å gjøre størst mulig skade på den enhet du hater høyest på jord: Sioniststaten og dens hardt overlevende forkjempere, befolkning og ikke minst ledere.


At du tør! At du våger å stille deg selv så skyldig overfor Israels Herre som du gjør, og det sågar på vegne av hele det norske folk, som du derved leder til falsk forståelse av saken. Du er satt til å snakke sant om virkeligheten, inklusiv Ariel Sharon. Og her er noen av dine løgner presentert i videosnutten vedlagt på ditt nettsted:


1) "Sharon ville skape fred, men på Israels premisser."


Sharon, som alle andre Israelske ledere, har EN primær agenda: å skape fred for sine innbyggere og sitt land. Når fienden ikke har gitt dem fred, blir behovet tydelig for en annen og parallell agenda: nemlig sikkerhet og trygghet for innbyggerne i landet, selv om andre instanser kriger mot dem, inklusiv gjennom terror spesifikt rettet mot sivile.


Fred og sikkerhet hører uløselig sammen, spesielt i et miljø av omkringliggende islamske krigerstater oppsatt på jødisk folkemord. Sharon var derfor interessert i fred, på Israels SIKKERHETS premisser. Israelerne har gjentatte ganger gitt store innrømmelser i bytte mot en fredsavtale med fiendene, men det forteller du ikke om, for da kunne du ikke fortsette med din devaluerende fremstilling av Israel og Sharon som eneansvarlige for all konflikten.


Så NRK, du lyver når du utelukker de enkle fakta jeg beskriver her.


2) "Konsekvensen var blodig, derfor huskes han mer som en hensynsløs kriger. Han var ingen forsoningens mann."


Tror du virkelig, NRK, at det hadde latt seg oppdrive det ene bildet etter det andre fra fredsforhandlinger med Sharon og palestinsk motpart gang på gang, hvis det du sier her var sant? Han var grensesettingens mann og politiker. Han satte grenser for hva han tolererte av angrep mot sitt land og folk.


Har du hørt om grenser, NRK? Det er presis hva du også skulle hatt en adskillig større porsjon av. Du skulle hatt sterke grenser for all den løgn du pumper ut i det norske folk, som derved ender opp med vrangforestillinger om Midtøsten i stedet for sannhet. Hvorfor tror du konsekvensene var blodige? Fordi de islamske fiender ikke skyr noen midler for å ramme både jødisk og arabisk blod. Sharon satte grenser for dette blodet. Den blodige konsekvensen skyldtes islamsk hat, og ikke Sharons forsvar mot det. Dette forstår selv et barn.


Så NRK, du lyver når du fremstiller saken slik du gjør her. Sharon fikk alvorlig slag, kansje nettopp som resultat av sin forsoningsvilje i 2005 og Gaza-flyttingen. Denne konflikten var så overmåte smertefull og konfliktfylt for Israelerne, og kort tid etterpå havnet han i 8 års koma som han nå er død fra. Han kunne fått slag uansett, det vet vi ikke. Men det er i alle fall en indikasjon på hans store vilje til fred og forsoning!


3) "Han var en omstridt offiser, og var aktiv i den ene angrepskrigen etter den andre."


Selv om det er allment anerkjent at samtlige kriger Israel har vært igjennom, har vært resultat av islamsk angrep mot dem, så går du, NRK, fremdeles rundt i den drømmeverden at du kan forlede nordmenn til å tro at virkeligheten er motsatt. Du lyver igjen! Israel har ikke begått et eneste angrep. Israel har blitt angrepet utenfra. Og det burde du vite! Det har gitt Israel ett av to valg: å la seg utslette, eller å forsvare seg for å berge livet og overleve, en menneskerett for alle. Eller synes du jødene skulle fratas denne retten?


Så, NRK, du speilvender virkeligheten og kaller sannhet for løgn, og håper at vi som vet bedre tier stille og gir opp. Tenk om igjen!


4) "Første gang i 1948, som geriljakriger for sionistiske opprørsstyrker. De drev palestinere fra områder FN hadde gitt dem."


Nok en gang suger du fra ditt eget inhabile, antisemittiske bryst i stedet for å lese historieboka. Sannheten om 1948 er at staten Israel rakk å bli bare EN dag gammel, før 7 islamske stater rottet seg sammen om et massivt militært angrep mot den nyfødte, krigstrette jødiske mini-staten. Formålet var å fullbyrde Hitlers folkemord mot jødene. Muslimene ville erobre landet fordi de vil ha herredømme over hver millimeter av Midtøstensk jord, uansett om det var beboelig eller ikke. Det var et spørsmål om pervertert islamsk ‘ære’, for å ‘hvitne’ Allas ‘svertede ansikt’ da jøder fikk selvstendig jord i det som tidligere en periode hadde vært islamsk under Ottomansk herredømme.


Men takket være Sharon, og mange med ham, klarte jødene på helt mirakuløst vis å forsvare seg mot overmakten. Tilfeldig? In your dreams! Bekjempet de arabiske palestinere? Nei, de inviterte dem til å BLI i landet og bidra med å bygge det opp, side om side med jødene. Men hvis de dro ut, kunne de ikke vende tilbake. Derfor måtte de heller bare bli værende og kjempe sammen med jødene. Det var de islamske lederne i angrepskoalisjonen som ba araberne om å komme seg ut, slik at de kunne hive jødene på havet og araberne angivelig deretter kunne reise tilbake og overta landet.


Men den gang ei. Jødene forsvarte og vant sitt rettmessige fedreland. Det var nemlig ikke palestinerne som var blitt lovet land av FN i Israel, men jødene! NRK, at du vil lyve om dette, er ikke til å tro! Det store Palestinamandatet ble delt i to: ca 75% gikk til arabere og utgjør dagens Jordan, og 25% gikk til jødene og utgjør i dag Israel, Judea og Samaria. Alt dette er gammelt jødisk kjerneland og tilhører jødene. Deler av Vestbredden ble tilbudt araberne, men de takket NEI. Dessuten fikk de Jordan, som utgjør den rette "palestinske" staten i dag.


Så NRK, du lyver om Israels tilblivelse og Sharons rolle som forsvarsmann under en helt ekstrem prøvelse for det jødiske folk. At du ikke er i stand til å se en sterk statsmann for det han virkelig var for verdens mest forhatte og forfulgte minoriet på kloden, sier alt om ditt trange, forstokkede menneskesyn. Du behandler ingen andre politiske ledere under solen så stygt som du behandler Israels ledere. Skam deg!


5) "I 1967 angrep Israel Egypt, Jordan og Syria og okkuperte nytt land. Sharon var med."


Bakvendt-mekanismen din er intakt også her, NRK. Seksdagerskrigen i 1967 var også en islamsk angrepskrig mot Israel. Landene omkring rustet til angrepskrig og raslet med sablene. Alt israel gjorde var å håndtere angrepet så smart at det har blitt enestående i verdens krigshistorikk. Men det betyr ikke at det var de som angrep. De klarte på rekordtid å legge Egypts flyvåpen i ruiner, og i løpet av seks intense dager opprettholde forsvar av sin knøttlille stat, som pga beliggenheten har minimal reaksjonstid dersom de skal kunne komme fienden såpass i forkjøpet at de ikke blir totalutslettet.


Å si at Israel okkuperte nytt land, er en halv sannhet. De okkuperte Sinai-halvøya av Egypt, hvilket de byttet tilbake mot en fredsavtale som har vart til denne dag, en dyrebar gevinst for både Israel og Egypt. Men iflg. allmen, global krigsrett, kunne de beholdt Sinai med den beste samvittighet og største selvfølge, fordi alt land okkupert i forsvarskrig tilhører legitimt den forsvarende part.


Derfor kan de også beholde Judea og Samaria (kalt Vestbredden pga beliggenheten ved Jordan-elven), siden dette var deres eget land som ble okkupert under angrep av Jordan i 1948! De erobret bare tilbake sitt eget land fra fienden som tok det fra dem 19 år tidligere! Derfor tilhører Judea og Samaria Israel av disse tre årsaker: 1) Det tilhørte to tidligere hebraiske stater i fortiden og ingen andre har historisk rett på landet slik jødene har. 2) Det ble fratatt Israel i ‘48 og gjenerobret i ’67. Og 3) Land erobret i forsvarskrig av Israel tilhører Israel, og i dette tilfelle tilhørte det Israel i utg.pkt! Derfor har de også rett til å bygge og bo i dette området. Hvor mange ganger skal jødene rettmessig få tilbake sitt land, før du anerkjenner det som virkelig? Hvor døv og blind går det an å bli?


Så NRK, du lyver om den eneste demokratiske staten i Midtøsten, slik at du viser med hvilket hykleri du støtter despoti, terror, islamsk angrepskrig og sprer villig vekk løgnpropaganda. Du selger din sjel til et islamistisk opprop om folkemord på jødene, uten et øyeblikk å fatte hvordan dine løgner pulveriserer det fundamentet du selv står på. Du mangler fullstendig integritet og har ingen berettigelse som statskanal.


6) "Israels allierte milits begikk massemord i flyktningeleirene Sabra og Shatilla, og Sharon var arkitekten bak okkupasjonen og ansvarlig for massakrene."


Denne løgnen er gammel og slitt. Den har blitt motsagt og oppklart utallige ganger, men det hjelper visst lite mot hardbarket anti-Israelsk bakvaskelse fra dine kommentatorer. Militsen som begikk massakrene var arabisk, ikke jødisk. Israel ble sjokkert over det de oppdaget var skjedd da dagslyset steg over de massakrerte sivile kroppene, som jeg har levende minner om gjennom nettopp din nyhetssending da det skjedde. Jeg gråt lenge over de bildene der. Jeg var 20 somre og lurte sterkt på hvilken horribel verden jeg var født inn i.


Det er nemlig stikk i strid med Israelsk verdigrunnlag og praksis å massakrere sivile. Et av israels hovedformål under all krigføring, er å spare flest mulig sivile, også på fiendens side. Dette har de gjennomført til gullmedalje, da statistikker viser at ingen andre krigførende styrker i hele verden (!) har så lave tall på sivile tap hos fienden som det Israel har. Ingen! Heller ikke allierte styrker der Norge deltar. Det er det på tide at du skriver deg bak øret, hvis du i det hele tatt har noe!


Så NRK, Sharon var ikke ansvarlig for hva denne militsen foretok seg. Ingen visste om dette. At du våger å være så frekk å bære falskt vitnesbyrd mot din neste, Sharon, om noe så alvorlig og avskyelig som massaker av sivile, forteller med all tydelighet hvor lite du vet om det du uttaler deg stivnakket om. Du skulle skamme deg! Se den israelske prisvinnende filmen ‘Vals med Bashir’.


7) "19 år seinere steg Sharon opp på Tempelhøyden i Jerusalem. Besøket var en provokasjon blant muslimer. Det visste han og det fikk store konsekvenser. Det startet den nye intifadaen med stor brutalitet fra Israelsk politi."


Hvor skal vi begynne for å oppklare løgnene du pakker sammen i korte setninger? Tempelplassen tilhører Israel. Sharon hadde lov til å gå der når han ville. Besøket var sågar avtalt og godkjent lang tid i forkant. Men Arafat hadde allerede planlagt den andre intifada lenge før dette. Alt han ventet på var en ‘anledning’, en knagg å henge det på, slik at det kunne se ut som det var forårsaket av Israel. Og det skjedde. Og du, NRK, beit på Arafats løgner som en fisk på en markbeslått krok! Og den marken er din forkjærlighet for palestinsk løgnpropaganda. Namm! - Så godt det smaker med noen ferske, freske antisionstiske fabler!


Og uvillig som du er til å rette opp dine vrangforestillinger, selv om du blir korrigert, fremstiller du sågar den nye intifadaen som brutalitet fra Israels side. At det går an! Det var den palestinske intifadaen som var brutal! Israel har like stor rett til å forsvare seg mot terror som alle andre land har. Intifada betyr "opprør". Det forteller hvor du skal plassere opprørs-stempelet ditt; hos PLO! Arafat og Abbas har gjort alt i sin makt for å forhindre fred. De misbruker sine sivile, spesielt barn og kvinner, som skjold mot Israel, og du kaller Israels forsvar ‘brutalt’? Sjekk virkeligheten!


Så NRK, du må nok reise til planeten Pluto med dine grove forvrengning av den politiske virkelighet på kloden her, for du lyver!


8) "Men sikkerhetsstyrkene brukte mildere metoder da Sharon i 2005 evakuerte jødisk bosettere fra Gazastripen. Det var et ledd i en større strategi å gi fra seg jødiske bosettinger langs Gazastripen mot å fortsette koloniseringen av Vestbredden."


Fantastisk! Du synes visst at Sharon skulle massakrert de forsvarsløse, våpenløse jødiske sivile på Gaza for å gjøre Gaza ‘Judenrein’? Men han "bare" tvangsforflyttet dem, ergo var metodene "mildere" enn mot de palestinske terroristenes selvmordsbombere han forsvarte landet mot? Ja, din retorikk er dyppet i kvass og utålelig antisemittisme, det er tydelig. Du som nylig påsto at Sharon ‘ikke var en forsoningens mann og ville ha fred på Israels premisser’? Tvangsflyttingen fra Gaza beviser det stikk motsatte!


Sharon gjorde dette overgrepet mot sin egen befolkning, som hadde full rett til å bygge og bo på Gaza, fordi Gaza ble erobret i forsvarskrig fra Egypt og dermed tilhører Israel juridisk legitimt, - nettopp for å tilfredsstille forhandlingspremissene fra palestinsk hold! Selv om Gaza aldri har vært palestinsk engang, men egyptisk!


Han gjorde det etter massivt krav fra verden omkring, og i håp om å oppnå fred med Gaza! Men hva skjedde? Siden den gang har det haglet tusenvis av kassamraketter i alle år fra Hamas' utskytningsramper der den jødiske bebyggelsen som ble fraflyttet engang sto. Det som utgjorde Gazas flotteste boligmiljø med produktive plantasjer, ble gjenstand for den rene krystallnatt, da palestinsk mobb gikk løs og smadret og knuste det hele, i stedet for å bevare og benytte det til noe konstruktivt. Fy flate, for noe dritt av meningsløs ødeleggelse!


Også fremstiller du det som et ledd i å ‘kolonisere’ Vestbredden? Vet du ikke at Vestbredden tilhører Israel og at de derfor ikke kan ‘kolonisere’ sitt eget land? Du bedriver retorikkens manipulative bedrag ved den type språk! Israel kan bygge og bo hvor de vil på Vestbredden, som du kaller det. Hvorfor? Fordi det egentlig heter Judea og Samaria. Ordet ‘jøde’ stammer fra ‘Judea’… Men du støtter vel den palestinske aparteidpolitikken der også, den aparteidpolitikken som gjorde Gaza ‘Judenrein’?


Så NRK, du koster på deg å motsi deg selv så det synger i noen få setninger i løpet av noen få minutter. Du avslører bare hvor lite du vet og hvor inderlig du elsker å sverte jødenes eneste stat og nødhavn i hele verden, for enhver pris, selv om du avslører din egen alarmerende dårskap samtidig!


9) "Denne muren, som skjærer inn på palestinsk område, var Sharons idé, for å styrke sikkerheten. Likevel, det er en mur mellom mennesker, osv. Slik blir minnet om israels statsminister Sharon."


Denne forhatte muren, ja, som ingen unner Israels befolkning som beskyttelse mot inhuman, vederstyggelig og livsødeleggende terrorbombing fra palestinsk hold. Fantastisk, så elendig det er stelt med støtten til at også jøder kan overleve i denne verden, selv så kort tid etter verdenshistoriens aller største folkemord på 40-tallet, holocaust. De har ikke før rukket å børste støvet og asken av seg fra skitne fangeleire og sotete krematorier, før fiendene kaster seg glupsk over dem på nytt. Og denne gangen stiller du deg, NRK, i hylekoret bak.


Ja, tenk! En mur som det er en selvfølge at Israel kan sette opp hvor som helst i sitt eget land overfor den del av befolkningen som ikke respekterer jødenes rett til å leve, like mye som araberes rett til å leve. At det overhode finnes selvstyremyndigheter for PLO i Judea og Samaria, er ingen selvfølge, det heller. Det er kun takket være Israels villighet til å prøve å forhandle frem varig fred. PLO er en terror-organisasjon med Israels utslettelse som hovedformål, ikke et politisk parti med fredshensikter. Muren har reddet potensielt tusenvis av menneskeliv på begge sider, både jøder og arabere. At dette er så grusomt for deg, NRK, sier alt om ditt kyniske menneskesyn. Det var ikke Israel som "ba om" dette skillet, det var terroristene.


Lytt til den kloke Netanyahu når han sier: "Dersom araberne la ned sine våpen i dag, ville det ikke være mer krig. Dersom jødene la ned sine våpen i dag, ville det ikke være mer Israel."


Så NRK, pakk sekken din og legg ned bedriften. Du har ingenting å fare med. Og stikk i strid med ditt iherdige forsøk på å vitne falskt imot Sharon og hans livsverk, så kan det hende at dine løgner faktisk ikke overlever som vitnemål over hans bortgang i det lange løp.


Vi reiser oss, fler og fler nordmenn reiser oss imot din makt over det norske folk. Vi tillater ikke at du lyver om virkeligheten og avler hat mot jødene i ditt fotefar. Nordmenn fortjener å høre sannheten, og siden du ikke taler sannhet for oss, fortjener du heller ikke den sviende lisensen du pålegger befolkningen mot sin vilje utelukkende i kraft av at vi eier et nøytralt fjernsynsapparat. Du lyver for oss med penger du stjeler. Det er på tide at du tar ansvar for ditt bedrag og gir oss det vi betaler deg for; sannhet om virkeligheten.


Egentlig skulle du vært stilt for en internasjonal domstol, en som ivaretar menneskerettighetene til den norske befolkning som du frekt tar betalt for å bedra.